Cégünk

Cégünk

Cégünk: a FIDEL COFFEE KFT. 1996 óta van jelen a magyarországi italautomata piacon. Több, mint 25 éves múlttal, tapasztalattal, kizárólag kávéautomaták, szódagépek, szendvicsgépek, snack-gépek, palackos üdítő automaták üzemeltetésével, bérbeadásával, eladásával foglalkozik.

​Kávéautomatáinkból: szemes kávéból frissen főzött kávét, kapszulás Lavazza kávét és instant kávét tudunk árusítani (ez minden kávétartalmú italra értendő). Az európai kávé és italfogyasztási statisztikák figyelembevételével gondosan válogattuk ki azokat a géptípusokat és töltőanyagokat, melyek a magyar igényeket maximálisan ki tudják elégíteni.  Az automatákon keresztül történő árusítás lehetővé teszi a munkahelyeken a gyors és kultúrált kiszolgálást.

Gépeink tetszetős kivitele, akár egyedi saját dizájn kialakítása, csendes üzeme biztosítja, hogy bármilyen munkahelyi környezetben elhelyezhetők, megbízhatóan üzemeltethetők.

Automatáink

Automatáink

Automatáink mindenféle viszonylatban megfelelnek a szakhatóságok által támasztott feltételeknek.

Automatáinkat intelligens pénzvizsgálóval látjuk el, amely többféle pénzérmét fogad el (5,- Ft, 10,- Ft, 20,- Ft, 50,- Ft, 100,- Ft, 200,- Ft).

​Egyéb fizetési módokra is fel tudjuk készíteni gépeinket:

érme, zseton, kártyás, kulcsos rendszer, ill. ezek kombinációja.Mi az amit nyújtani tud a rendszer? Igen kényelmessé teszi a munkáltató által biztosított védőitalokhoz való hozzáférést, akár személyre szabottan is. Nem igényel havi feltöltést, mert ez automatikusan történik. Szabályozható, limitálható a cég által nyújtott támogatás. Ez lehet meleg (tea) vagy palackos hideg ital (ásványvíz). Az eltelt időszakot tekintve pontosan kiolvashatóak az adatok naprakészen.

 

Szolgáltatások

Szolgáltatások

Kisebb irodai felhasználásra tervezett kávégépektől kezdve, az akár több száz, ezer fogyasztó kiszolgálására alkalmas automatákig, palettánkon minden igényt kielégítő gépek megtalálhatók.

Ingyenes telepítéssel és megbízható szerviz háttérrel garantáljuk a fogyasztók teljes megelégedését.

​Az automaták beüzemelését (szükség esetén a műszaki igény kiépítését is), a rendszeres karbantartást, valamint az árufeltöltést, gyakorlott szakembereink végzik, így biztosított a folyamatos feltöltöttség, valamint az állandó higiénia és tisztaság.

​Több éves tapasztalatunk és saját raktárkészletünk mindig a partnereink rendelkezésére áll. Partnereinknél a javításokat rövid időn – pár órán – belül megkezdjük, valamint munkaszüneti napokon is biztosítunk szerviz ügyeletet.

 

​Célunk a Partnerek maximális kiszolgálása, a lehető legoptimálisabb megoldások megtalálása, a legmagasabb minőségi követelmények betartása mellett. Legyen az gépértékesítésnél plusz garanciák vállalása, a töltőanyagok magas élvezeti értékének biztosítása, a mindenre kiterjedő maradéktalan korrektség.

​Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődésüket, a bővebb tájékoztatásért vegyék fel velünk a kapcsolatot, hogy sikeres együttműködést alakíthassunk ki – közös megállapodásban rögzített feltételekkel – az Önök igényeinek megfelelően.

Fidel László

Ügyvezető